Silerna’s Art

We’re baaaack!

En daar ben ik weer! Het is anderhalve week heerlijk rustig geweest vind je ook niet? Maar aan alle leuke dingen komen helaas een einde.

 Dus ga ik vanaf morgen weer aan de slag met de Gouwe Ouwe Anime! Maar dat niet alleen; ook wil ik het hebben over nieuwe artiesten, artiesten die ik goed vind en webcomics, nieuwe reviews en veel meer!Hopelijk heb je er net zo veel zin in als ik ;).

Waar ben ik afgelopen week geweest?

Heerlijk niks doen op de Canarische Eilanden. Wat een straf he? Nu is het weer tijd om al die Malibu cola’s en cocktails er weer af te zweten en schrijven. Ik kom niet aan en val niet af, menig mens droomt daarvan xD. Ik vind het best vervelend al zeg ik het zelf.

Ik zal je ook zeggen dat de Spaanse mei zon zó heerlijk is! Dat het is verraderlijk is…. Ik ben zo knetter verbrand op 1 schouder en nek geweest dat ik 3 dagen zo’n pijn had…(>_<) dat ik niet eens de Japanse toerist uit kon gaan hangen. Die zware camera hangt nou eenmaal om je nek. Best lullig…xD

Afijn, dan ben ik nog zo’n eigenwijze drol dat ik dan gewoon weer in de zon gaat zitten. Wel met een doek of iets over me nek enzo maar dan nog. Ik MOEST en zou in de zon zitten. Want hier in ons kleine kikker landje is hij weinig te zien. Een weekje vliegt zo voorbij…maar dat was niet het enige wat op mijn planning van ‘géweldige dingen te doen in maand mei’ .

Geweldigheid nr 2.

Mijn hemel, ik stuiter nóg aan alle kanten van enthousiasme ..ik ben al jaren fan van Armin van Buuren’s muziek of andere trance dj’s. Na al die maanden wachten was het zóver! Ik stuiterde al toen ik in November vorig jaar de kaartjes kocht!

The Best of Armin Only in de Amsterdam Arena!

Schiet mij maar lek over de grootte van de Arena, wow! Écht WOW! Samen met 35,000 andere fans stond ik daar op de tribune tussen zo’n 97 VERSCHILLENDE landen! Over bizar gesproken! Je moet als fan toch wel héél véél van een artiest houden om van de andere kant van de wereld over te komen voor een concert van 4 uurtjes. Maar waard was dat ZEKER! En dan kom ik nog gewoon uit het zelfde land van als de locatie.

Ik mag met trots zeggen dat dit Armin’s beste show OOIT is! En ik ben trots op al onze dj’s van ons kleine kikkerlandje! Want we flikken het toch maar elke keer weer in deze genres! Ik hoop zo dat er een dvd uitkomt, dan lig ik als 1ste voor de winkel X3!

Maar was blij dat ik oordoppen in had xD.


Nyaa Torrent is weer online! We kunnen weer rustig ademhalen voor nu! Gelukkig maar want ik voelde de bui al hangen….maar gelukkig wordt er niet opgegeven ;). En daar zijn wij fans maar al te blij mee! Dan heb ik ook ff minder haast met alles gelijk downloaden….heb ik écht geen plek voor op me pc… ^-^’

Dan zit er maar 1 oplossing op toch? Kijken en állemaal reviews maken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!