Normaal heb ik de Gouwe Ouwe Anime op Dinsdag. Maar de Animes die mij aanspreken worden steeds minder naarmate ik meer blogs maak. Ik ga alsnog proberen elke week hierover een blog te doen maar moet eerst even brainstormen! Vandaar voor vandaag een ander onderwerp.

Voor mij een van de meest getalenteerde dollers die ik ken! Zeker omdat haar stijl zó anders is! Deze keer heb ik het over de Vlaamse Elaitea! Bekend staat ze om haar prachtige fantasie-achtige creaties en film – inspirerende dolls. Haar stijl is anders dan dat van andere pixelaars.

Sarina, haar echte naam gebruikt meerdere kleuren in haar schaduwen in plaats van donkere en lichten tinten van één kleur. Bijna al haar dolls zijn 100% uit de losse pols gehaald (zonder base) en dat is nóg knapper. Ik heb het nooit gekund ^^. De mooiste middeleeuwse jurken met de meest ingewikkelde patronen die levensecht in het stof blend. Het is daarom écht geen wonder dat haar creaties veel aandacht krijgen (en verdienen!) . Ik heb er terecht jaloers op! *giechel*

Engelachtige dolls

Haar pixel hoekje op het www Midnight Musings bestaat sinds 2008 en verandert regelmatig van layout. Wel op dezelfde indeling maar toch zijn ze altijd weer anders en gezellig. Wel is de site volledig in het engels maar je kan gerust een berichtje in het Nederlands achter laten als je dat liever zou willen ;). Kijk je liever naar haar werk op een andere site? Probeer Deviantart eens!

 

Ben je ook zo benieuwd naar wat Elaitea nog meer heeft gemaakt? Check dan haar website of haar Deviantart die boven staat vermeld! Misschien krijg je zelf inspiratie om wat te maken? 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Post Navigation