Je smelt ter plekke bij het zien van zijn werk. Het is zo fluffie , snoezig en hebben bijna altijd vier schattige pootjes. Zijn ze niet fluffie? Dan zijn nog ze om op te vreten!

Apofiss is de illustrator achter al die poezige gezichtjes en beestjes! Als iemand een ster is in het maken van pure schattigheid, dan is het hij wel!
Het is misschien niet Anime of Manga achtig, maar wel een kijkje waard ;). Tenzij je niet van lieve dingen of dieren houd…dat is een kwestie van smaak. En gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde ;).

Hij maakte een paar jaar geleden ook een webcomic genaamd Boggart. Die ging over een dikke ronde kat met (natuurlijk) de naam Boggart. Later kreeg hij een vriendje, een kleinere kat Humprey genaamd. Alle verhaaltjes kan je lezen op http://boggartcomic.com/.
Jammer genoeg maakt hij geen nieuwe meer voor onbekende reden. Misschien ooit dat het weer nieuw leven in geblazen gaat worden..

Je kan ook vele goodies kopen bij Apofiss, shirts, kussens, bekers en nog héél veel meer. Je kan ook handige tutorials vinden en leuke wallpapers om je bureaublad wat op de vrolijken! Maar ook leuke bewegende wallpapers voor je telefoon :), ze eten wel batterij jammer genoeg.

Wat wil je nog meer naast die lieve oogjes die door je ziel heen staren?

Geef een reactie

Post Navigation