Disco Sam

Disco-Sam is een klein projectje die ik van sec week heb gedaan. Het kwam door een leuk gesprek.

Yasumi’s kat Sammie is een gekke kat. Ik noem hem voor onbekende reden Samsam en dat is er eigenlijk altijd in gebleven. Hij is zowel een binnen als buiten kat en vind een frisse neus halen en een wandelingetje zo op verschillende tijdstippen wel lekker.

Natuurlijk gaat ie gewoon op het erf wandelend of ergens zitten. Maar Yasumi zegt altijd dat als Samsam buiten is, dat hij naar de Disco gaat. Dat is natuurlijk gewoon een grapje. Een kat die naar een disco gaat en gaat dansen?! Zie je het voor je? 😀

Ik heb de gewoonte dat als ik als ik een leeg plekje/hoekje/gaatje zie in m’n schetsboek dat hij dan gevuld moet worden met een kleine schets of tekeningetje. DAT MOET. Ik kan niet tegen leegte op papier :(. Ik kwam dus een heel klein stukje leegte tegen en wilde die op vullen. We hadden het over de kat die weer eens ‘naar de disco’ was dus kon ik het niet laten eigenlijk. Ik vraag me eerlijk gezegd af of disco’s nog wel bestaan..

Er zijn op deze bladzijde nog genoeg witte plekjes xD. Maar ‘Disco’-miew!’ staat er in elk geval op! Compleet met afro en zonnebrilletje. Zo als je kijkt ziet hij er het zelfde uit als Poesie. Het vorm  is dezelfde. Yasumi wilde hem als plaatje op haar skype , maar je zag alleen wat lijntjes. Dus had gevraagd of ik hem even in moest kleuren. Gekozen om hem digitaal over te trekken en in te kleuren. Een felle zonnebril en een afro (met afrokam erin!) . Sam is een smoking kat dus had wat ruzie met het toevoegen van wat witte vlekken en een ‘sjaaltje’.

Disco’s waren vroeger helemaal in. Nu vraag ik me af of ze nog wel bestaan. In elk geval is het niet zo als vroeger. Dat we met onze felle kleren , bling bling , plateauzolen en grote kapsels. Maar bij Samsam staat het ook leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.